Mogelijkheden

Ogen

Eyeliners laten de ogen spreken en kunnen de kleur van de iris versterken. Of u nu kiest voor een subtiel lijntje tussen de wimpers. Of liever iets breder, er zijn diverse mogelijkheden. U kunt ook kiezen voor een diep donkere eyeliner en een subtiel zachter lijntje onder.

Infra lashes:
Een zeer subtiele liner tussen de wipperhaartjes. Die de oogopslag intensiveert maar niet echt zichtbaar is.

Design:
een brede, volle eyeliner in 1 kleur voor een oogopslag die echt mag gezien worden. Een kleine verlenging of oplopend puntje is kenmerkend voor het design.

Smudge eyeliner:
Uitgeschaduwde eyeliner waarbij 2 kleuren boven elkaar geplaatst worden. Van donker naar licht. Geeft een bijzonder resultaat. Hierbij willen wij opmerken dat er echter grenzen zijn. De doorgetrokken lijn mag nooit verder geplaatst worden dan de plooi van het bewegend.

Wenkbrauwen

Als de wenkbrauwen niet goed van vorm zijn of te licht en onregelmatig zullen uw gelaatstrekken niet volledig tot hun recht komen. Een goede wenkbrauw brengt balans in uw gelaat en bepaalt grotendeels uw uitstraling.

Zacht ingeschaduwde wenkbrauwen:
Deze schaduw techniek geeft een zacht poederachtig effect en wordt als een geheel geplaatst. Maar wel op een zeer natuurlijk manier. De wenkbrauw wordt hierdoor voller. Deze techniek passen wij o.a. toe bij de 1ste behandeling van alopecia patiënten. Bij nabehandeling wordt een lichte hairstroke techniek geplaatst. Maar wel op een zeer natuurlijke manier. De wenkbrauw wordt hierdoor voller.

Subtiele hairstroke techniek:
Er worden als het ware zeer fijne haartjes getekend. Waarbij rekening wordt gehouden met de groeirichting van de aanwezige haartjes. We brengen de hairstroke altijd enigszins door elkaar aan om een ‘streepjescode’ effect te voorkomen. Het eindresultaat zal zeer natuurlijk zijn en niet van echt te onderscheiden.

Lippen

Lipliner:
Een liplijn voorzien de mond weer van duidelijke contouren. Met een lipliner kan de mond optisch worden vergroot en kunnen kleine oneffenheden worden gecamoufleerd. Wij adviseren een kleur die dicht bij de eigen lipkleur ligt zodat u niet noodzakelijk lippenstift hoeft aan te brengen.

Lipschaduw:
Bij ingeschaduwde lippen wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn gecorrigeerd worden. Het zachte kleurverloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

Full lips:
Bij volledig inkleuren van de bleke lippen wordt ook eerst de liplijn geplaatst waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd. Het eindresultaat zal een zachte blos in uw lippen geven. Maar kan nooit het lipstickeffect vervangen. Uiteraard is het mogelijk om lipstick in een andere kleur aan te brengen op uw full lips indien gewenst.

Medische pigmentatie

Bij medisch pigmentatie worden o.a. huidskleuren aangebracht op plaatsen waarop om welke reden dan ook. Het natuurlijk pigment ontbreekt. Dit kleur zal zoveel mogelijk in overeenstemming gemaakt worden met de omliggende huid. Wij adviseren een intake gesprek om te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Tepelhofpigmentatie

Een uitkomst voor dames die na een borstreconstructie geen tepel of tepelhof meer hebben. Door middel van speciale naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijk 3D resultaat bereikt. Ook na een borstverkleining kan me PMU een mooie aanvulling / reconstructie gemaakt worden aan het tepelhof.