Permanente make-up

Iedereen ziet er graag goed uit…

Tegenwoordig mag dit niet teveel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met permanente make-up bent u zo klaar, waar u ook heen gaat.

Permanente make-up is een cosmetische procedure waar bij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is een make-up die perfect blijft zitten voor lange tijd. Uw permanente make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit.

Voor ik van start ga, luister ik graag naar uw verwachtingen en geef u professioneel advies, aangepast aan uw gezichtsvorm. Ik streef steeds naar 100% tevredenheid en dit voor lange termijn.

Info voor & na: 
Goed om te weten voor het plaatsen van Permanente make-up:

  • Iedere klant moet minimaal 18 jaar zijn
  • Alvorens permanente make-up geplaatst wordt, moet men toestemmingsfiche invullen en ondertekenen
  • Vrouwen die zwanger zijn behandel ik NIET, in de verdovende zalf zitten bestanddelen waarvan me de invloed op het ongeboren kind niet weet.
  • Een pijnstiller mag wel, maar liefst niet op basis van aspartaan, wat wel mag is een dafalgan (niet bruisend) of een brufen
  • Klanten die gevoelig zijn aan nikkel mogen de behandeling laten uitvoeren maar kunnen iets gevoeliger reageren
  • Klanten die in behandeling zijn van Chemo kunnen beter voor de aanvang van de chemokuur een afspraak boeken of best 6 maanden na de kuur, gebeurt deze tijdens de kuur dan kunnen we niet verzekeren dat de pigmentatie enige tijd in de huid blijft.

Goed om te weten na het plaatsen van permanente make up:

  • Elke klant krijgt na de behandeling een nazorgfiche
  • Tijdens de behandeling bekijk ik de huidconditie van de behandelingszone en geef tijdens de behandeling aan de klant ook gepersonaliseerd advies hoe men deze ook het best verzorgt de eerste 2 weken

In iedere behandeling zit een gratis nazorgbehandeling, deze mag ten vroegste ingeboekt worden 4 weken na de behandeling en tot 6 maanden na de behandeling.

 

Ogen

Eyeliners laten de ogen spreken en kunnen de kleur van de iris versterken. Of u nu kiest voor een subtiel lijntje tussen de wimpers. Of liever iets breder, er zijn diverse mogelijkheden. U kunt ook kiezen voor een diep donkere eyeliner en een subtiel zachter lijntje onder.

Infra lashes:
Een zeer subtiele liner tussen de wipperhaartjes. Die de oogopslag intensiveert maar niet echt zichtbaar is.

Design:
een brede, volle eyeliner in 1 kleur voor een oogopslag die echt mag gezien worden. Een kleine verlenging of oplopend puntje is kenmerkend voor het design.

Smudge eyeliner:
Uigeschaduwde eyeliner waarbij 2 kleuren boven elkaar geplaatst worden. Van donker naar licht. Geeft een bijzonder resultaat. Hierbij willen wij opmerken dat er echter grenzen zijn. De doorgetrokken lijn mag nooit verder geplaatst worden dan de plooi van het bewegend.

 

Wenkbrauwen

Als de wenkbrauwen niet goed van vorm zijn of te licht en onregelmatig zullen uw gelaatstrekken niet volledig tot hun recht komen. Een goede wenkbrauw brengt balans in uw gelaat en bepaalt grotendeels uw uitstraling.

Zacht ingeschaduwde wenkbrauwen:
Deze schaduw techniek geeft een zacht poederachtig effect en wordt als een geheel geplaatst. Maar wel op een zeer natuurlijk manier. De wenkbrauw wordt hierdoor voller. Deze techniek passen wij o.a. toe bij de le behandeling van alopecia patiënten. Bij nabehandeling wordt een lichte hairstroke techniek geplaatst. Maar wel op een zeer natuurlijke manier. De wenkbrauw wordt hierdoor voller. Deze techniek passen wij o.a. toe bij de le behandeling van alopecia patiënten. bij de nabehandeling wordt een lichte hairstroke techniek geplaatst.

Subtiele hairstroke techniek:
Er worden als het ware zeer fijne haartjes getekend. Waarbij rekening wordt gehouden met de groeirichting van de aanwezige haartjes. We brengen de hairstroke altijd enigszins door elkaar aan om een ‘streepjescode’ effect te voorkomen. Het eindresultaat zal zeer natuurlijk zijn en niet van echt te onderscheiden.

 

Lippen

Lipliner:
Een liplijn voorzien de mond weer van duidelijke contouren. Met een lipliner kan de mond optisch worden vergroot en kunnen kleine oneffenheden worden gecamoufleerd. Wij adviseren een kleur die dicht bij de eigen lipkleur ligt zodat u niet noodzakelijk lippenstift hoeft aan te brengen.

Lipschaduw:
Bij ingeschaduwde lippen wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn gecorrigeerd worden. Het zahte kleurverloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

Full lips:
Bij volledig inkleuren van de bleke lippen wordt ook eerst de liplijn geplaatst waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd. Het eindresultaat zal een zachte blos in uw lippen geven. Maar kan nooit het lipstickeffect vervangen. Uiteraard is het mogelijk om lipstick in een andere kleur aan te brengen op uw full lips indien gewenst.

Medische pigmentatie

bij medisch pigmentatie worden o.a. huidskleuren aangebracht op plaatsen waarop om welke reden dan ook. Het natuurlijk pigment ontbreekt. Dit kleur zal zoveel mogelijk in overeenstemming gemaakt worden met de omliggende huid. Wij adviseren een intake gesprek om te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Tepelhofpigmentatie

Een uitkomst voor dames die na een borstreconstructie geen tepel of tepelhof meer hebben. Door middel van speciale naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijk 3D resultaat bereikt. Ook na een borstverkleining kan me PMU een mooie aanvulling / reconstructie gemaakt worden aan het tepelhof.

 

Scalppigmentatie
Camoufleren litteken 150
scalppigmentatie per zone 650
scalppigmentatie vooraanzicht 1.750
scalppigmentaite volledig 2.600
Wenkbrauwen
Microblading 300
MB + schaduw 340
PMU + hairstroke 340
PMU + Schaduw 375
Ogen
Kayal (onder) 180
Eye-liner (boven) 265
Fijne oogcontour 315
Brede oogcontour 380
advanced 410
sparkling eyes 450
Lippen
Lipcontour 355
Met schaduw 446
Full Lips 575
Full lips blush 650
Tache de beaute 75
Dermatopigmentatie 75/uur
Tepelhofpigmentatie 350/tepel
Retouches
1e retouche <6maand Gratis
Extra retouche <6maan 50
Opfrissen < 1 jaar -50%
Opfrissen < 2 jaar -35%
Uitnodiging 2.5 jaar -20%
Uitnodiging 5 jaar -10%
Pmu elders geplaatst, opfrissen -20%

*Onder voorbehoud van wijzigingen